Krepe blynų keptuvė MINERAL B ELEMENT 24 cm, plieninė, de Buyer

Code: DB561524
Brand: de Buyer
46,49 € –31 %
Krepe blynų keptuvė MINERAL B ELEMENT 24 cm, plieninė, de Buyer
46,49 € –31 % 32 €
Pardavime (86 pcs)

Mineral B Element - tai Prancūzijos bendrovės de Buyer plieninių keptuvių serija. Įmonė de Buyer yra pripažinta visame pasaulyje, ypač profesinėje srityje, kur plieninės keptuvės yra labai populiarios dėl savo nepakeičiamų savybių kepant mėsą ar daržoves. " Mineral B Element" keptuvių asortimentas yra patobulintas ir pritaikytas naudoti namuose su bičių vaško pagrindu pagaminta apdaila. Tai apsaugo jas nuo oksidacijos ir padidina natūralias nelimpančias keptuvių savybes, kurios su kiekvienu naudojimu taip pat pagerėja. Keptuvės skirtos visų tipų maisto ruošimo šaltiniams, įskaitant indukcinius. " Mineral B Element" plieninės keptuvės yra 100 % natūralios, ekologiškos ir perdirbamos.

Detailed information

Product detailed description

Mineral B Element - tai Prancūzijos bendrovės de Buyer plieninių keptuvių serija. Įmonė de Buyer yra pripažinta visame pasaulyje, ypač profesinėje srityje, kur plieninės keptuvės yra labai populiarios dėl savo nepakeičiamų savybių kepant mėsą ar daržoves. " Mineral B Element" keptuvių asortimentas yra patobulintas ir pritaikytas naudoti namuose su bičių vaško pagrindu pagaminta apdaila. Tai apsaugo jas nuo oksidacijos ir padidina natūralias nelimpančias keptuvių savybes, kurios su kiekvienu naudojimu taip pat pagerėja. Keptuvės skirtos visų tipų maisto ruošimo šaltiniams, įskaitant indukcinius. " Mineral B Element" plieninės keptuvės yra 100 % natūralios, ekologiškos ir perdirbamos.

Keptuves " Mineral B Element " orkaitėje galima naudoti tik trumpai, ne ilgiau kaip 10 minučių 180 °C temperatūroje. Jei keptuvė ilgai laikoma orkaitėje, gali būti pažeista lakuota rankena. Jei pageidaujate keptuvės, kurią galima naudoti orkaitėje neribotą laiką, rinkitės keptuvę iš " Mineral B Element PRO" arba " French Collection B Element" serijos.

Trumpai apie "Mineral B Element" keptuves:

  • Keptuvės puikiai tinka mėsai ar daržovėms kepti ir kepti ant grotelių. Traškiems blynams ir puikiems omletams.
  • Plienas yra 100 % natūrali medžiaga su bičių vaško pagrindu pagaminta apdaila.
  • " Mineral B Element" keptuvėse nėra dirbtinio nelimpančio paviršiaus, jose nėra PFOA ar PTFE.
  • Jokių pridėtinių cheminių medžiagų - aplinkai nekenksminga gamyba.
  • Ekologiškas ir perdirbamas.
  • Geležies molekulės iš dubens yra naudingos sveikatai.
  • Keptuves galima naudoti labai aukštoje temperatūroje, kurioje paruoštas maistas greitai susigeria ir nepraranda vitaminų bei maistinių medžiagų.
  • Kuo dažniau keptuvė naudojama, tuo geresnės jos nelimpančios savybės.
  • Puikus šilumos laidumas.
  • Tvirta konstrukcija, labai ilgas tarnavimo laikas.

Maillard'o reakcija:

Kai keptuvė įkaitinama iki aukštesnės nei 140 °C temperatūros, paruoštas maistas greitai karamelizuojasi dėl natūralių sulčių karamelizacijos. Susiformuoja plutelė, kad viduje esantis maistas neišdžiūtų. Gaunasi rudas ir traškus patiekalas su minkštu ir drėgnu viduriu. Puikiai tinka mėsai kepti, traškiems blynams ar gardiems omletams gaminti.

Kaip teisingai naudoti "Mineral B Element" keptuves:

Prieš naudodami pirmą kartą: nuplaukite keptuvę verdančiu vandeniu ir gerai nusausinkite. Supilkite aliejų į keptuvę maždaug 1 mm aukščio ir kaitinkite apie 5 minutes. Išpilkite aliejų ir nuvalykite keptuvę popieriniu virtuviniu rankšluosčiu. Kuo dažniau naudosite keptuvę, tuo geresni bus kepimo rezultatai. Kuo juodesnis vidinis paviršius, tuo geresnės nelimpančios savybės. Neplaukite keptuvės indaplovėje, nes ji praras savo nelimpančias savybes ir pradės rūdyti.

Gaminimo eiga: įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus. Kai kaitra bus pakankamai karšta, apkepkite patiekalą iš abiejų pusių. Sumažinkite kaitrą ir, jei reikia, baigkite kepti.

Priežiūra po naudojimo: pašalinkite maisto likučius ir nuplaukite keptuvę verdančiu vandeniu. Tada iš karto nuvalykite šluoste, kad išsaugotumėte keptuvės savybes ir išvengtumėte rūdžių.

Valymas ir priežiūra: naudokite rupią jūros druską (be vandens), kurią suberkite į keptuvę ir kaitinkite ant didelės ugnies 1:30 min. Tada nuvalykite popieriniu virtuviniu rankšluosčiu. Stambi jūros druska pašalina degėsių likučius ir nepageidaujamus kvapus. Tada patepkite aliejumi ir laikykite sausoje vietoje.

DĖMESIO! Niekada neleiskite keptuvei sušlapti. Kai maistas sudegs, šveiskite keptuvę šiurkščia kempine. Neplaukite indaplovėje!

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: