Konditerinės rankovės

3 items total

Konditerinės rankovės - puikus įrankis kepimo mėgėjams

Kas yra konditerijos gaminių rankovės?

Konditerinė įmautė, kartais vadinama"pypkės maišeliu" arba "pypkės maišeliu", yra kūgio formos kepimo reikmuo - maišelis su skylute pačiame gale ir antgaliu, skirtas tortams, keksiukams, pyragaičiams, sausainiams ir kitiems kepiniams puošti. Kai kurios konditerinės įmautės yra vienkartinės, kai kurios - daugkartinio naudojimo, o pirkdami dekoravimo rinkinį, įskaitant konditerinį maišelį, paprastai gaunate ir keičiamų antgalių rinkinį su skirtingo dydžio skylutėmis ir perforacijomis skirtingiems kremo modeliams.

Kam galima naudoti pypkės maišelį?

Yra keletas konditerijos rankovės panaudojimo būdų, kurie jums gali būti labai naudingi. Ką galite padaryti su pypkės maišeliu?

  • puošti tortus, sausainius ir visų rūšių konditerijos gaminius
  • išspauskite tešlas, tešlas, kremus ir plaktus kiaušinių baltymus ant kepimo skardų
  • stilizuokite savo patiekalą išspausdami tyrę, pvz., bulvių, ant lėkščių ar lėkščių

Kaip išsirinkti tinkamą maišelį ir kaip jį naudoti?

Pirmiausia reikia patikrinti receptą, perskaityti kepimo instrukcijas ir pamatyti iliustracijas, kad nuspręstumėte, kokį antgalį naudoti savo pypkės maišeliui.

Svetainėje Kulina, galite įsigyti ir vienkartinių, ir daugkartinių konditerijos įmaučių, o pasirinkimas priklauso nuo recepto ir jūsų asmeninių pageidavimų.

  • vienkartiniai konditeriniai maišeliai yra patogesni, jų nereikia valyti, o jei pypkės maišelį naudojate tik retkarčiais, taip pat galima pasidaryti "pasidaryk pats" pypkės maišelį iš plastikinio maišelio, kurį naudojate, pavyzdžiui, šaldymui.
  • tačiau jei dažnai kepate ir puošite tortus, jei jums reikia daug kremo ar glaisto ir jei norite naudoti aplinkai nekenksmingus sprendimus, turėtumėte rinktis daugkartinio naudojimo konditerijos gaminių įmautę, pagamintą iš medvilnės ar nailono.

Kaip užpildomos konditerijos gaminių įmautės?

Jums reikės didelės stiklinės arba taurės, kad galėtumėte užlenkti konditerijos įmaučių kraštus ant didelio tuščio indo viršaus. Tai padės jį išlaikyti, kol gumine mentele kremas ar glaistas iš dubenėlio bus perkeltas į maišelį.

Užpildykite maišelį maždaug iki dviejų trečdalių. Taip galėsite geriau kontroliuoti, kiek kremo išspausite iš vamzdelio maišelio. Kad glajus laikytųsi, galite susukti maišelį ir susirišti viršuje.

Kulina rasite ne tik de Buyer prekės ženklo konditerinių įmaučių, bet ir daug kitų kepimo reikmenų, pavyzdžiui, kepimo formų, dekoravimo ir glazūravimo mentelių bei tortų servetėlių.