Mėsos peilis DIPLOME 23 cm, Zwilling

Code: ZW54205241
Brand: ZWILLING
210 €
Pardavime (1 pcs)

ZWILLING® "Diplôme" peilis mėsai - tai plonas peilis tvirtais 23 cm ilgio ašmenimis ir plonais ašmenimis. Jis tinka visų rūšių mėsai ruošti ir kepsniams pjaustyti.

Detailed information

Product detailed description

ZWILLING® "Diplôme" peilis mėsai - tai plonas peilis tvirtais 23 cm ilgio ašmenimis ir plonais ašmenimis. Jis tinka visų rūšių mėsai ruošti ir kepsniams pjaustyti.

ZWILLING® Diplôme serija

  • Gražūs, aukščiausios kokybės peiliai, pagaminti Japonijoje
  • Naujoviškų vokiškų technologijų ir japoniškų žinių derinys
  • Pagaminta bendradarbiaujant su "Le Cordon Bleu" virtuvės meistrais
  • Aštrus 20° kraštų kampas, užtikrinantis originalų japonišką aštrumą
  • Ergonomiška rankena su trimis kniedėmis nenuilstamam darbui
  • Specialios formos apsauga su sutrumpintomis jungiamosiomis detalėmis
  • Sklandus apsaugo ir rankenos perėjimas
  • Aukštos kokybės plieno geležtė pagaminta japonišku tikslumu
  • Specialus plienas FC-61, skirtas itin tiksliam ir smulkiam pjovimui
  • Didelis kietumas apie 61 HRC pagal Rockwell
  • Honbazuke - unikalus trifazis japoniškas rankinis šlifavimas ir honingavimas
  • Rekomenduojama plauti rankomis, kokybiškų peilių negalima plauti indaplovėje

ZWILLING® Diplôme serijos peiliai yra modernaus dizaino, pasižymintys dailiomis linijomis. Ypač gerai išvystyta dinamiška rankenos forma. Trimis kniedėmis jis remiasi klasikinių kaltinių peilių tradicija, tačiau kartu suteikia visumai modernumo dėl įmantrios apsaugos formos, kuri atkartoja nuožulnų rankenos kulną. Ergonomiška vientisos konstrukcijos rankena užtikrina labai patogų suėmimą ir nenuilstamą darbą.

Dėl elegantiškų linijų, puikaus pjovimo ir patogios rankenos " ZWILLING® Diplôme" peiliai patiks nuo pirmos naudojimo minutės. Tai išskirtiniai, labai aštrūs peiliai ilgaamžiais ašmenimis, tinkami pradedantiesiems ir profesionalams, sukurti bendradarbiaujant su visame pasaulyje garsia Le Cordon Bleu maisto gaminimo mokykla. Taigi peiliai atitinka aukštus virtuvės meistrų reikalavimus.

Naudojamos technologijos ir medžiagos

Šerdis pagaminta iš FC-61 dvigubai grūdinto chromuoto plieno. Plieno savybės peilių gamybai dar labiau pagerinamos taikant specialų patentuotą FRIODUR® grūdinimo būdą, kai plienas po įkaitinimo iki aukštesnės nei 1000 °C temperatūros ir sukietėjimo užšaldomas iki -70 °C, o po to dar du kartus kaitinamas iki maždaug 250 °C temperatūros. Dėl susidariusios molekulinės struktūros labai padidėja peilio kietumas, tvirtumas ir atsparumas korozijai.

Tradicinis Honbazuke rankinis galandinimas yra patikrintas šimtmečių peilių meistrų darbo patirties. Tai daugiapakopis šlifavimo procesas, kurio metu peilis pirmiausia galandamas vertikaliai ir horizontaliai besisukančiu šlifavimo akmeniu, o galiausiai geležtė poliruojama odiniu honavimo diržu. Simetriškas šlifavimas užtikrina lengvą žaliavų įsiskverbimą.

Stabilūs ašmenys ir tobula ašmenų geometrija užtikrina išskirtinį pjovimo našumą ir tikslią pjūvio kontrolę. 20° kampas užtikrina dar didesnį aštrumą, todėl pjaustymas tampa dar malonesnis. Lopšio forma padeda intuityviai naudoti peilį, kad būtų lengva ir tiksliai pjauti.

Apsauga yra integruota į peilį kaip jo dalis iš vieno plieno gabalo, todėl tinkamai paskirstomas svoris, pirštai apsaugomi nuo slydimo ašmenimis ir užtikrinamas tikslus peilio valdymas. ZWILLING® "Diplôme" peiliuose sutrumpintas apsauginės dalies kalimas, kad peilį būtų patogiau laikyti ir jis būtų vikresnis.

Ergonomiška rankena pagaminta iš patvarios sintetinės medžiagos, kuri yra atspari dūžiams, smūgiams ir maisto rūgštims. Jį galima plauti indaplovėje. Nepertraukiamas stabdys yra visiškai paslėptas. Puikus atskirų dalių sujungimas neleidžia kauptis nuosėdoms ir bakterijoms.

Peilių techninė priežiūra ZWILLING

Peilius su plastikinėmis rankenomis galima plauti indaplovėje, tačiau rekomenduojama plauti rankomis, nes taip peiliai bus švelnesni. Jei pageidaujate plauti indaplovėje, turėkite omenyje, kad aukštos kokybės peiliai gali būti pažeisti, jei plaunant jie liečiasi su kitais stalo įrankiais, puodais ar keptuvėmis. Todėl dedant indus į indaplovę būtina patikrinti, ar ašmenys negali liesti kitų daiktų. Gamintojas taip pat rekomenduoja ekonominę programą, kurios maksimali temperatūra yra 55 °C, kad būtų galima naudoti indaplovę.

Peilių galandinimas ZWILLING

Kiekvieną peilį reikia kartkartėmis pagaląsti. "TWIN Stone Pro" ir "TWIN Finishing Stone Pro" tinka galąsti "ZWILLING® Diplôme" peilius. Taip pat siūlome originalų galandinimą tiesiai pas gamintoją - galime pasirūpinti, kad peilis būtų išsiųstas į ZWILLING J. A. Henckels Vokietijoje. Jei reikia, taip pat galime rekomenduoti peilių galąstuvą, turintį patirties galandant ZWILLING peilius Prahoje.

Additional parameters

Category: Mėsininko peiliai, Universalus peilis Zwilling
Weight: 0.29 kg
Produkto tipas: Universalus peilis
Kolekcija: ZWILLING Diplôme
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.