Pjaustymo peilis GOURMET 18 cm, Wüsthof

Code: WU468018
Brand: WÜSTHOF
111 €
Išparduota
The item has been sold out…

"Gourmet" mėsos smulkintuvas be vargo pjausto mėsos gabalėlius net su kaulais. Dirbdami ypač įvertinsite puikią pusiausvyrą tarp geležtės ir rankenos, kuri ypač svarbi dirbant su peiliu ilgesnį laiką. Platūs ašmenys yra pakankamai stiprūs viršuje, tačiau kartu labai lengvai įsiskverbia į mėsą. Naudojant šį peilį retai pasitaiko, kad peilis įstrigtų mėsoje. Nerūdijantis plienas labai atsparus korozijai.

Detailed information

Product detailed description

"Gourmet" mėsos smulkintuvas be vargo pjausto mėsos gabalėlius net su kaulais. Dirbdami ypač įvertinsite puikią pusiausvyrą tarp geležtės ir rankenos, kuri ypač svarbi dirbant su peiliu ilgesnį laiką. Platūs ašmenys yra pakankamai stiprūs viršuje, tačiau kartu labai lengvai įsiskverbia į mėsą. Naudojant šį peilį retai pasitaiko, kad peilis įstrigtų mėsoje. Nerūdijantis plienas labai atsparus korozijai.

Gourmet serija

  • Kokybiški, gerai subalansuoti peiliai, pagaminti Solingene
  • Juoda rankena iš specialios sintetinės medžiagos
  • Klasikinės išvaizdos su trimis kniedėmis, gerai laikosi rankoje
  • Naudojamas geriausias vokiečių legiruotasis plienas X50CrMoV15
  • Tiksliai išpjautas lazeriu iš plieno juostos
  • Viso metalo peilių šerdys, kurių ašmenų ilgis 12 cm ir daugiau
  • Ypatingi ašmenys, kuriuos lengva prižiūrėti
  • Kietumas 56-57 HRC pagal Rockwell skalę
  • Preciziškas rankinis šlifavimas ir poliravimas, kad kraštas būtų nepriekaištingas
  • Griežta nuolatinė kokybės kontrolė, ašmenys tikrinami lazeriu
  • Peilius galima plauti indaplovėje, tačiau rekomenduojama plauti rankomis
  • Pratęsta 15 metų garantija nuo gamybos ir medžiagų defektų
  • Serijai suteiktas išskirtinis NSF kokybės ir higienos ženklas JAV

"Gourmet" peilių seriją sudaro WÜSTHOF kokybiški populiaraus tradicinio trijų kniedžių dizaino peiliai. Jų ašmenys tiksliai išpjauti lazeriu iš legiruoto nerūdijančiojo plieno X50CrMoV15 juostos. Jie gaminami 12-14 etapų. Naudojant aukštos kokybės medžiagas ir preciziškai šlifuojant jie pasižymi dideliu ir ilgalaikiu aštrumu.

"Gourmet" peilių rankena pagaminta iš patvarios sintetinės medžiagos , tipiško dizaino su trimis kniedėmis. Rankenos suprojektuotos laikantis ergonomikos reikalavimų. Aukštos kokybės sintetinės medžiagos gali būti plaunamos indaplovėje, tačiau rekomenduojame plauti rankomis, kad išlaikytumėte geležtės kokybę, kuri labiau tinka aukštos kokybės peiliams.

Kad peiliai būtų nepriekaištingai aštrūs, naudojamas specialus kompiuteriu valdomas peilių galandinimo procesas WÜSTHOF . Kompiuteris lazeriu išmatuoja ašmenis ir pateikia robotui informaciją, kurios jam reikia, kad ašmenys būtų tobulai pagaląsti. Todėl kompiuterizuota gamyba užtikrina itin aukštą pradinį peilių pjovimo našumą (per visą peilio ilgį) ir ilgą tarnavimo laiką. Geležtės kokybė yra aukšta ir, svarbiausia, lengvai atkuriama.

Galiausiai turime paminėti svarbų NSF sertifikatą, kurį"Gourmet" serija gavo JAV. NSF tikslas - saugoti visuomenės sveikatą ir aplinką. Ji, be kita ko, sertifikuoja žmonių sveikatai nekenksmingą virtuvės įrangą, įskaitant peilius. Gaminys taip pat išbandomas dėl dizaino, medžiagų saugos ir naudojimo. NSF logotipą rasite ant produktų, kurie yra ekologiški ir be reikalo neapsunkina aplinkos.

Naudojamos technologijos ir medžiagos

WÜSTHOF peiliams gaminti naudojamas aukštos kokybės vokiškas plienas X50CrMoV15, kurio sudėtyje yra apie 0,5 proc. anglies ir chromo, molibdeno bei vanadžio kaip legiruojančių elementų. Dėl pridėto chromo jis yra atsparus korozijai, o tai pageidautina virtuviniams peiliams.

Geležtė išpjauta lazeriu iš plieno juostelės. Po to jis 15 minučių grūdinamas 1070 °C temperatūroje ir per dvi minutes staigiai atšaldomas iki 60 °C temperatūros. Vėliau grūdinant (45 minutes lėtai kaitinant medžiagą iki 200 °C temperatūros) peilis atpalaiduojamas nuo vidinių įtempimų ir stabilizuojama jo martensitinė struktūra. Tai suteikia ašmenims optimalų 56-57° Rockwell kietumą ir didesnį kietumą.

Specialus peilių galandinimo procesas WÜSTHOF, vadinamas PEtec (Precision Edge Technology), užtikrina idealų pjovimo kampą. Tai pažangiausia technologija, kai peilius galanda kompiuteriais valdomi ir stebimi robotai. Šio proceso privalumas - tiksli geometrija per visą geležtės ilgį, puikus ir itin didelis pradinis peilio pjovimo našumas, prilygstantis aštriam skustuvo ašmeniui, ir galiausiai ilgas geležtės tarnavimo laikas.

Stabilūs ašmenys ir tobula ašmenų geometrija užtikrina išskirtinį pjovimo našumą ir tikslią pjūvio kontrolę. Aštrus kampas suteikia dar daugiau aštrumo, todėl pjaustymas tampa dar malonesnis. Dėl pleišto formos pjūvio peilis lengvai įsiskverbia į maistą.

Peilių galandinimas WÜSTHOF

Kiekvieną peilį reikia kartkartėmis pagaląsti, nes ilgai naudojamas jis tampa bukas. Ašmenims prižiūrėti ir atgaivinti naudojami chromuoti galąstuvai, o peiliams galąsti rekomenduojame WÜSTHOF galandinimo akmenis. Mažiau patyrusiems siūlome ir lengviau valdomus šlifuoklius. Tiesiog kelis kartus švelniai perbraukite peiliu per šlifavimo griovelį ir ašmenys bus atkurti.

Ed. Bendrovė "Wüsthof Dreizackwerk KG" buvo įkurta Zolingene dar 1814 m., o per 200 gyvavimo metų jai vadovavo septynios Wüsthofų šeimos kartos. Jame vykdomi vieni pažangiausių ir labiausiai automatizuotų gamybos procesų pasaulyje. Pavyzdžiui, gaminant peilius beveik 40 etapų, naudojama 100 robotų.

Šiandien WÜSTHOF peiliai parduodami daugiau nei 80 pasaulio šalių. Naudojant aukščiausios klasės medžiagas ir šiuolaikines kompiuteriu valdomas technologijas jas patogu naudoti ir ruošti maistą. Kulinarinis malonumas pats savaime.

Additional parameters

Category: Kapojimo peiliai
Weight: 0.64 kg
Dydis: 18 cm
Produkto tipas: Japoniškas Santoku peilis
Medžiaga: Nerūdijantis plienas
Ašmenų ilgis: 18 cm
Spalva: Juoda
Kolekcija: WÜSTHOF Gourmet
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: