Japoniškas šefo peilis SAKIMARU 27 cm, raudonmedis, Dellinger

Code: DNGRXZF270
Brand: Dellinger
207 €
Išparduota
The item has been sold out…

Labai aštrus japoniškas peilis Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (geležtės ilgis 270 mm), pagamintas iš įspūdingo dizaino ir aukščiausios kokybės damasko plieno. Tai ilgas pjaustymo peilis, šlifuotas tik iš vienos pusės, skirtas pjaustyti plonus žuvies gabalėlius suši ir sašimi. Šiuo peiliu lengvai supjaustysite ne tik didelius mėsos gabalus (kepsnius), bet ir plonus daržovių griežinėlius. Gražiais ir elegantiškais plonais ašmenimis galima pjaustyti ingredientus ilgais nepertraukiamais pjūviais, taip išsaugant jų vientisumą ir šviežumą. Yanagiba yra vienas svarbiausių tradicinių japoniškų peilių, kuris yra daugelio virtuvės šefų repertuaro dalis. Su šiuo gražiu ir funkcionaliu peiliu net paprasčiausi darbai tampa nepaprasta patirtimi. Japonų meistriškumas, tikslumas ir naujos technologijos daro šį damasko plieno peilį unikalų ir nepakartojamą.

Detailed information

Product detailed description

Labai aštrus japoniškas peilis Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (geležtės ilgis 270 mm), pagamintas iš įspūdingo dizaino ir aukščiausios kokybės damasko plieno. Tai ilgas pjaustymo peilis, šlifuotas tik iš vienos pusės, skirtas pjaustyti plonus žuvies gabalėlius suši ir sašimi. Šiuo peiliu lengvai supjaustysite ne tik didelius mėsos gabalus (kepsnius), bet ir plonus daržovių griežinėlius. Gražiais ir elegantiškais plonais ašmenimis galima pjaustyti ingredientus ilgais nepertraukiamais pjūviais, taip išsaugant jų vientisumą ir šviežumą. Yanagiba yra vienas svarbiausių tradicinių japoniškų peilių, kuris yra daugelio virtuvės šefų repertuaro dalis. Su šiuo gražiu ir funkcionaliu peiliu net paprasčiausi darbai tampa nepaprasta patirtimi. Japonų meistriškumas, tikslumas ir naujos technologijos daro šį damasko plieno peilį unikalų ir nepakartojamą.

"Sakimaru" 270 mm peilis turi labai aštrius ašmenis, pagamintus iš 110 sluoksnių dviejų kietų nerūdijančių ir kaltinių plienų (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Šio peilio geležtė grūdinama labai tiksliose vakuuminėse terminio apdorojimo krosnyse. Kiekvienas peilis šlifuojamas rankomis, o jo kietumas siekia maždaug 60 HRC, todėl jis yra itin aštrus. Šio peilio damasceno raštas yra unikalus, nepakartojamas ir taps jūsų individualumo simboliu.

Aštuonkampio formos rankena pagaminta iš egzotiškos palisandro medienos ir buivolo rago su žalvario perėjimais. Jis visada kruopščiai poliruojamas rankomis, yra ergonomiškos formos. Idealiai suprojektuotas, kad būtų puikiai valdomas ranka. Specialiai suprojektuota apsaugo forma tinka azijietiškam peiliui laikyti.

Pagrindiniai privalumai:

  • Japoniškas virėjo peilis ir virėjo peilis
  • 110 damaskinio plieno sluoksnių
  • Aštuonkampė rankena pagaminta iš natūralaus palisandro ir buivolo rago
  • Ilgas pjaustymo peilis, šlifuotas tik iš vienos pusės (skirtas laikyti dešinėje rankoje)
  • Skirtas pjaustyti plonus žuvies gabalėlius suši ir sašimi
  • Tai daugelio virėjų repertuaro dalis
  • Kietumas siekia apie 60 HRC, todėl pasiekiamas išskirtinis ar itin didelis aštrumas
  • Šio peilio damasceno raštas yra unikalus ir nepakartojamas
  • Ergonomiškos formos ir rankomis poliruota rankena
  • Damasko plieno peilių geležtėms šlifuoti rekomenduojame naudoti deimantinius ir vandens šlifavimo akmenis
  • Netinka plauti indaplovėje

Specifikacijos:

  • Rankenos ilgis: 150 mm
  • Geležtės ilgis: 270 mm
  • Bendras ilgis: 435 mm
  • Svoris: 230 g

Įspėjimas:

Kiekvienas peilis pagamintas iš natūralių medžiagų. Kiekvienas damasceno plieno gabalėlis yra originalus ir nepakartojamas, todėl jūsų peilis gali atrodyti ne visai taip, kaip nuotraukoje. Jūsų gautas peilis bus tokios pat kokybės ir detalių, tačiau gali šiek tiek skirtis.

Additional parameters

Category: Japoniški peiliai
Weight: 0.43 kg
Dydis: 27 cm
Produkto tipas: Japoniškas peilis
Medžiaga: Damasko plienas
Ašmenų ilgis: 27 cm
Spalva: Ruda
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: